sábado, 10 de octubre de 2009

No tinc cap pressentiment en amb la llei de dependència

No tinc cap pressentiment en amb la llei de dependència perquè estem esperant rebre l’ajuda des del primer dia que s’aplique la llei i estem a finals del 2009 i seguim igual sense tindre un sol euro per a l’aplicació de la dita llei.
Viure una discapacitat ens ix molt cara, però no és cap luxe ni tampoc un capritx, és una necessitat per la supervivència i la superació de les persones dependents, com és l’atenció i neteja personal, perquè es necessita una tercera persona per a realitzar les activitats diàries, en les que un cuidador familiar o no professional també s’ha de veure recompensat.
Tot costa molt car per a tots però inclús més per a una persona amb discapacitat qualsevol invent o material ortopèdic, innovacions tecnològiques costen una fortuna a qui no se’l pot permetre si no és que tens una butxaca milionària o et toca alguna loteria.
Què esta passant en la nostra Comunitat? Per què hem d’estar esperant tant per a cobrar l’ajuda a la dependència?
Tot són denúncies al Sindic de Greuges i Mitjans de comunicació, en la que els mas perjudicats són els dependents i més vulnerables, apliquem a tota maquina la llei i ajudem a curar la dèbil economia per a poder sufragar el cost d’un cuidador en els nostres propis domicilis.

No hay comentarios: